Meteen naar de inhoud

Bedrijven of Particulier

Bedrijven

Geen enkel bedrijf zal ontkomen aan ongedierte overlast, de aard van het bedrijf zal de mate van overlast bepalen. Daarom is geen enkel plan hetzelfde wat betreft de aanpak van ongedierte.
De volgende kenmerken zijn belangrijk om een goed inzicht te krijgen in uw overlast.
Waar ligt het bedrijf , in een woonwijk of bebost gebied, industrieterrein of bij publieke ruimtes?
Wat is het tolerantieniveau? Hierbij moet u indenken dat 100 vliegen op een vuilnisbelt heel acceptabel is terwijl 1 vlieg in een operatiekamer onacceptabel zal zijn. In welke mate moet het bedrijf vrij zijn van ongedierte?
Welke factoren zijn aanwezig die bij u de overlast veroorzaken?

Om dit goed in kaart te brengen maken wij gebruik van een IPM plan.
Integrated Pest Management ( IPM) houdt in dat bedrijven een duidelijke en adequate rapportering dienen te krijgen inzake de geconstateerde gebreken zowel op bouwkundig als op hygiënisch vlak waarmee onregelmatigheden vroegtijdig worden gesignaleerd. In dit rapport staat duidelijk omschreven welke stappen genomen moeten worden door zowel opdrachtgever als B.O.P. om de overlast te reduceren tot een aanvaardbaar niveau binnen het bedrijf.

Particulieren

Wij zijn voorstander van een persoonlijke aanpak, daarom nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via telefoon, mail of website. Wij proberen eerst uw probleem te inventariseren en indien gewenst kunnen we een vervolgafspraak met u inplannen. Wij streven ernaar uw problemen adequaat op te pakken, een en ander is uiteraard afhankelijk van de aard van het probleem en de urgentie. U kunt een indicatie van de kosten bij ons verkrijgen via de telefoon of mail.