Meteen naar de inhoud
Leer over onze historie

Over ons

Profiel
van B.o.p

Met Bop bent u snel van uw ongedierte verlost, dat is waar wij naar streven. Ons specialisme kan u van een grote last ontzorgen het is namelijk niet eenvoudig om uw locatie ongediertevrij te hebben en houden. Mede door de klimaatverandering is het gebleken dat er meer en meer ongedierteplagen ontstaan, ook de steeds strenger wordende wetgeving omtrent de bestrijding ervan maakt het lastig om dit probleem zelf in de hand te houden. Wij kunnen u die zorg uit handen nemen en u een compleet programma aanbieden om ook uw locatie vrij te houden van ongenode gasten. De traditionele manier van ongediertebestrijding d.m.v biociden (vergif) is allang niet meer de enigste succesvolle aanpak. BOP maakt daarom ook gebruik van mechanische (vangkooien en klemmen) en fysische ( door aanpassen van de omgevingsomstandigheden) oplossingen. Echter streven wij naar een preventieve oplossing, denk hierbij aan wering en voorlichting.

01

PROFESSIONELE APPARATUUR

Wij maken gebruik van professionele en de meest moderne apparatuur van dit moment.​

02

GECERTIFICEERD BESTRIJDER

Onze medewerkers zijn gecertificeerd volgens vakbekwaamheid EVM.

03

Reactie binnen 24 uur

Wij geven altijd reactie binnen 24 uur. Zo hoeft u niet lang te wachten.

“pests are not your pet”

Onze Visie

B.O.P. is een bedrijf dat zich toespitst op bestrijding en nog veel belangrijker preventie van ongedierte. Bij ons staat zorg voor het milieu voorop vandaar dat wij ons gespecialiseerd hebben in het preventief weren van ongedierte binnen uw locatie. Preventie tegen ongedierte heeft echter alleen succes als u daar een plan op maat voor maakt. Dit plan kunnen wij samen met u invulling geven, u moet dan denken aan advies, levering en aanbrengen van preventieve werende middelen, en periodieke monitoring op uw locatie. Voordat preventief weren succesvol kan zijn wordt er uiteraard eerst een bestrijdingsplan opgesteld, de combinatie van bestrijding en preventie zal het overlast van ongedierte tot een aanvaardbaar niveau binnen uw locatie reduceren.

“Communication is key”

wij werken hard
op alle gebieden

Wij zijn inzetbaar voor particulieren en bedrijven.

Particulieren

Wij zijn voorstander van een persoonlijke aanpak, daarom nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via telefoon, mail of website. Wij proberen eerst uw probleem te inventariseren en indien gewenst kunnen we een vervolgafspraak met u inplannen.

Bedrijven

Geen enkel bedrijf zal ontkomen aan ongedierte overlast, de aard van het bedrijf zal de mate van overlast bepalen. Daarom is geen enkel plan hetzelfde wat betreft de aanpak van ongedierte.

Persoonlijke service

Probleem uitleggen

U kunt altijd met ons contact opnemen. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te woord te staan.

Oplossing bedenken

Als u uw probleem hebt uitgelegd komen wij altijd met een oplossing!

Bestrijden

Als wij samen de oplossing hebben besproken, maken we een afspraak om het te komen bestrijden.